24 Şubat 2018 Cumartesi

Yılın Akademisyeniprof. Dr. Uğur Özgöker-Yılmaz Parlar

Bir Gazete GUNUN SON HABERLERI

YILIN AKADEMİSYENİPROF. DR. UĞUR ÖZGÖKER

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Özgöker; “Yılın Akademisyeni” Ödülüne Layık Görüldü.
Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomisinde büyük ağırlığı olan farklı sektörlerden 600’den fazla üyesi olan, kısaltılmış hali "İSİYAD" olan;  İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği tarafından,  çeşitli kategori ve meslek gruplarında yer alan kişilere 'yılın başarı ödülleri' verildi.
Geçtiğimiz cumartesi günü; Beylikdüzü Tüyap Kaya Ramada Oteli’nde düzenlenen ödül dağıtım töreninde,  Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Özgöker de; yılın en başarılı akademisyeni olarak yerini aldı.


İSİYAD'ın, İstanbul'da gerçekleştirdiği gala ve törene; TBMM Milletvekilleri, çeşitli il ve ilçe belediye başkanları ile akademisyenler, kamu ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katılırken, Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW) Başkanı, Avrupa Parlamentosu  Milletvekili Dr. Günther Meinel de onur konukları arasında yer aldı.



Törende “Yılın Başarılı Bilim Adamı” kategorisinde;  KIBRIS AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Uğur Özgöker; Tüm akademik çalışmaları yanında, Türkçe’nin AB’nin resmi dili olması için gösterdiği kişisel çabalar, Türkiye-AB İlişkileri ile uluslararası ilişkiler alanında yaptığı bilimsel çalışmalar doğrultusunda yayımladığı makale ve kitaplar nedeniyle, “Yılın Akademisyeni” ödülüne layık görüldü.
Ödülünü,  AK Parti Milletvekili Cuma İçten’in elinden alan,  KAÜ Rektörü Prof. Dr. Özgöker; halen 'Kuzey Kıbrıs Türk Ticaret Odası' ile 'Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Derneği'nin genel başkanlıkları görevlerini de sürdürmektedir.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder